I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 27 August 2011

Butterfly design ^_^

dis design mmg sgt2 sesuai dipakai tak kira untuk shawl atau tudung biasa sekalipun.nak tawu,my mom pon pakai dis butterfly brooches. And dis design is the famous design lah..hehe...n i love it!


Hehe....during our photoshoot.just rite infront of our house...(code BPP003)


hehe...our mom...she's wearing code BOC002..: )



CODE : BRC001



 CODE : BOC002



 CODE : BPP003



 CODE : BPR004



CODE : BGO005



CODE : BP006



CODE : BPO007



CODE : BGC008



CODE : BBC009


price : RM10 for 3 pieces 
( harga borong = PM me okey )

3 comments:

  1. Tak boleh PM pon . . Boleh x add sy kat facebook pinkygurl_qie@yahoo.com . . Sy nak harga borong butang butterfly tu . .

    ReplyDelete
  2. Tak boleh PM pon . . Boleh x add sy kat facebook pinkygurl_qie@yahoo.com . . Sy nak harga borong butang butterfly tu . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shakilah...sorry sgt2 sbb da lama x update blog n after a few months baru dpt bkak balik n ready to move on with the biz.hehe...klu shakilah masih berminat, blh email kat doublef00@yahoo.com . Kami akan beri harga yang menarik utk borong. Tq. ^_^

      Delete